четвер, 16 листопада 2017 р.

Конкурс рефератів та стінгазет

Продовжує свою роботу декада вчителів суспільно-гуманітарного циклу. Сьогодні у школі відбувся конкурс рефератів та стінгазет під керівництвом учителя  української мови, літератури та історії Ковальчук А.М.

 Учні 9 класу активно взяли участь у конкурсі рефератів за темою « Відомі історичні постаті України». Діти змістовно описали діяльність багатьох історичних діячів- Михайла Грушевського, Івана Богуна, Богдана Хмельницького , Івана Мазепи та інших постатей. Переможців конкурсу рефератів було визначено за такими критеріями:
Ø естетичне оформлення роботи;
Ø повнота викладення  теми ;
Ø наведені приклади з літератури.
За результатами конкурсу  І місце посіла  Матійчук Світлана, ІІ місце- Мовчан Тарас, ІІІ місце- Кудинська Аліна.
   Протягом дня учні 7,9,10 класів виготовляли стінгазети за різною тематикою. Вихованці 7 класу підготували історичну газету « Київські князі  від Аскольда до Ярослава Мудрого», де мали змогу вмістити цікаву інформацію про діяльність цих особистостей. Учні 9 класу розробили стінгазету за темою « Початок національного відродження». У ній було яскраво висвітлено про  Івана Котляревського  та його поему « Енеїда», що засвідчила появу сучасної української  літературної мови.  Учні 10 класу виготовили стінгазету про Василя Стуса, в якій розмістили фотоматеріали та відомі вірші поета-земляка.
 Кожна газета класних колективів відрізнялася своїм  естетичним  оформленням та цікавою  вміщеною інформацією. Відразу було помітно, що учні нашої школи  проявили свою творчість, організованість  та ініціативність.
За участь у цих конкурсах вихованці  будуть відзначені на загальношкільній лінійці та отримають грамоти.










Немає коментарів:

Дописати коментар